تفاوت مودم جیبی با مودم رومیزی چیست؟مودم جیبی

به گزارش وبلاگ تور کیش، گاهی اوقات آن قدر در فناوری های نو و مدرن غوطه ور هستیم که بعضی مفاهیم و تعریف های ساده را فراموش می کنیم.

تفاوت مودم جیبی با مودم رومیزی چیست؟مودم جیبی

یک روز در حالی که داشتم چند فناوری فوق پیشرفته روترهای مش وای فای را با هم مقایسه می کردم و سعی داشتم بفهمم هر کدام چه راه کار اختصاصی برای پوشش دادن نقاط کور وای فای دارند؛ یکی از خواننده های سایت برایم کامنت گذاشت که تفاوت مودم جیبی و رومیزی چیست؟

ظاهرا این خواننده عزیز در مطالب سایت مرتبا با عبارت های مودم همراه، مودم جیبی، مودم رومیزی، مودم روتر و همچون این ها روبرو و ناگهان برایش سوال شده فرق این ها دقیقا چیست؟

بیشتر بخوانید: مودم استوک چیست و چرا مقرون به صرفه قیمت است؟

همواره حقیقت را باید گفت. خودم هم پس از تماشا این کامنت؛ مکث کردم و به فکر افتادم که چه تفاوت هایی میان مودم های جیبی با رومیزی هست؟

مودم جیبی

بدون اینکه بخواهم درگیر تعاریف خشک و پیچیده شوم؛ باید بگویم مودم جیبی در جیب جا می گیرد و مودم رومیزی باید روی میز باشد!

مودم های 4G لزوما نباید همراه یا جیبی باشند و می توانند مانند روترهای بی سیم سنتی، بزرگ بوده و چندین آنتن داشته باشند.

مودم های همراه یا جیبی مقدار کوچک تر، وزن سبک تر، قابلیت حمل آسان تر، پردازنده و رم کمتر، بدون درگاه LAN یا حدبیشتر یک درگاه LAN، آنتن داخلی و البته قابلیت نصب آنتن خارجی، دارای باتری، دارای درگاه USB یا میکرو یواس پی برای شارژر، پشتیبانی کمتر از دستگاه ها یا کاربران به طور همزمان و وای فای ضعیف تر هستند.

یعنی به زبان ساده، برای کارهای موبیلیتی و همراه طراحی شدند. به راحتی درون کیف و کوله انداخته شده و همراه خود این طرف و آن طرف ببرید و بعد سریعا با فشردن یک کلید، روشن شوند و به شما اینترنت بدهند.

مودم های جیبی معمولا از باتری استفاده می نمایند و آنتن های داخلی 4G و وای فای آن ها قدرت کمتری دارند چون بیشتر اوقات کاربران مودم را در نزدیکی خود یا لپ تاپ گذاشته و از اینترنت 4G استفاده می نمایند.

مودم رومیزی

برعکس مودم های جیبی، مودم های رومیزی طوری طراحی شدند که قدرت و امکانات بیشتری به کاربران بدهند.

مقدار بزرگ تر، وزن بیشتر، عدم استفاده از باتری و احتیاج به برق برای روشن شدن، داشتن آنتن خارجی، تعداد درگاه های LAN و WAN زیاد، وای فای قوی تر با برد موثر بیشتر که از تعداد کاربر بسیار زیادی هم پشتیبانی می نماید.

مودم های رومیزی 4G برای استفاده در خانه یا دفتر کار به وسیله کسب وکارها مناسب است. معمولا کاربران خانگی سراغ این مودم ها نمی فرایند چون احتیاجی به این همه امکانات و قابلیت ها ندارند و ترجیح می دهند بیشتر یک مودم کوچک قابل حمل داشته باشند.

مودم های رومیزی اجازه نصب دستگاه های دیگر با کابل شبکه را به اینترنت می دهند و امکان تعویض و ارتقای آنتن خارجی دارند.

مودم دانگل

اگر یک مودم جیبی با درگاه USB به لپ تاپ یا کامپیوتر متصل گردد؛ اصطلاحا به آن مودم دانگل گفته می گردد. بنابراین؛ یک مودم دانگل همان مودم جیبی است که باید به دستگاه دیگری به وسیله درگاه USB متصل گردد.

مودم های دانگل می توانند از مودم های جیبی هم کوچک تر بوده و دیگر احتیاج به باتری هم ندارند چون به طور مستقیم از انرژی لپ تاپ و کامپیوتر تغذیه می نمایند. مودم های دانگل از آنتن، وای فای و امکانات به مراتب محدودتری استفاده می نمایند.

نکته مهم: تفاوت مودم های جیبی و رومیزی و دانگل در مقدار و وزن، امکانات و قابلیت ها است. تمام این مودم ها با اینترنت و سیم کارت های اپراتورهای موبایل ایران سازگاری دارند و برحسب نوع تراشه مودم می توانند از اینترنت 3G و 4G یا LTE 4.5G پشتیبانی نمایند.

اگر می خواهید بدانید کدام یک از مودم های رومیزی یا همراه جیبی آنتن دهی و گیرندگی سیگنال بهتری دارند؛ پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را بخوانید:

منبع: شبکه چی

به "تفاوت مودم جیبی با مودم رومیزی چیست؟مودم جیبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تفاوت مودم جیبی با مودم رومیزی چیست؟مودم جیبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید