درمان آنفولانزا به یاری راهکار های خانگی

به گزارش وبلاگ تور کیش، درمان آنفولانزا که یکی از بیماری های شایع به خصوص در فصل سرماست، آنچنان پیچیده و سخت نیست و شما می توانید به جز درمان های شیمیایی، روش های خانگی مناسبی همچون نوشیدن آب، میل کرن سوپ، مرطوب سازی هوا، بخور و ... را در دستور کارتان قرار دهید.

درمان آنفولانزا به یاری راهکار های خانگی

راه های درمان آنفولانزا

علائم آنفولانزا می تواند باعث ایجاد مسائل گوناگونی شود. این مسائل می تواند از تب و سرفه تا گلو درد، گرفتگی بینی، بدن درد و لرز مشاهده شود. با این حال راه هایی هستند تا به شما یاری نمایند حال بهتری داشته باشید.

استفاده از داروهای ضد ویروس می تواند علائم بیماری آنفولانزا را طی مدت زمان کوتاهی کاهش دهد. با این حال در بسیاری از موارد درمان های آسان خانگی می تواند جایگزین درمان های شیمیایی برای درمان آنفولانزای معمولی و یا حتی شدید باشد.

در این مقاله به 10 نوع درمان خانگی مناسب برای آنفولانزا اشاره خواهیم کرد.

درمان خانگی آنفولانزا

1- آب بنوشید

آنفولانزا آب بدن شما را از بین می برد به خصوص اگر همراه آنفولانزا درگیر استفراغ و یا اسهال نیز باشید. به همین سبب باید مایعات کافی به بدنتان برسد. خوردن آب برای شما کافی است اما می توانید از آبمیوه ها و نوشیدنی های الکترولیت نیز بهره ببرید. همچنین پیشنهاد می شود از نوشیدنی های کافئین دار دوری کنید چرا که کافئین ادرار آور است. جوشانده های گیاهی همراه با عسل نیز می تواند درد گلو را التیام بخشد. اگر احساس تهوع دارید، سعی کنید مایعات را به صورت جرعه جرعه مصرف کنید. جرعه های عظیم ممکن است باعث شوند دچار استفراغ شوید. چگونه می توانید مطمئن شوید که میزان آب کافی را دریافت می نمایید؟ ادرار شما در صورتی که آب بدنتان کافی باشد باید زرد بسیار کم رنگ و تقریبا بی رنگ باشد.

2- سوپ میل کنید

از قدیم پدران و مادران برای بچه هایشان که مبتلا به سرماخوردگی و یا آنفولانزا بوده اند سوپ مرغ می پختند اما آیا این کار صحیح بوده است؟ البته که صحیح بوده! مطالعه ای که در یکی از ژورنال های معتبر چاپ شده است نشان می دهد سوپ مرغ می تواند عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی مانند آنفولانزا را بهبود بخشد.

با اینکه همه پزشکان با این نظر موافق نیستند اما پزشکان بسیاری هستند که معتقدند سوپ مرغ می تواند در چنین مواردی یاری کند. زمانی که شما یک کاسه سوپ داغ مرغ را مصرف می کنید و بخار آن به بینی شما می رسد، حتی همان بخار هم باعث می شود حس بهتری داشته باشید.

3- استراحت کنید

به حرف بدنتان گوش کنید! اگر به شما می گوید ورزش نکن، ورزش نکنید! اگر به شما می گوید باید تمام روز را در رختخواب استراحت کنید، این کار را انجام دهید. در زمانی که با سرماخوردگی و یا آنفولانزا دست و پنجه نرم می کنید نباید با کارهای روزانه به خودتان فشار بیاورید. استراحت یکی از راه های افزایش نیرو و توانایی بدن در مواجهه و مقابله با عفونت است.

و البته خواب کافی در شب را نباید فراموش کنید. چرخه کافی خواب به سیستم ایمنی بدن یاری می نماید تا بتواند عملکرد بهتری داشته باشد به همین جهت مهم است که بتوانید 8 ساعت خواب کافی در شب را داشته باشید.

4- هوای اطرافتان را مرطوب کنید

تنفس هوای مرطوب گرفتگی بینی و درد گلو را بهبود می بخشد. یک راه مناسب برای این کار این است که یک یا چندبار در روز دوش آب گرم و بخار بگیرید و یا دوش آب را باز نموده و برای چند دقیقه در حمام بنشینید و بخار را تنفس کنید. راه دیگر استفاده از رطوبت ساز در خانه است. این دستگاه را به طور مکرر تمیز کنید تا مطمئن شوید قارچ و کپکی در آن وجود ندارد.

5- بخور دهید

به دنبال پیدا کردن یک راه سریع برای بازکردن راه های هوایی مسدود شده هستید؟ یک پارچ آب را جوش بیاورید و سپس از روی گاز بردارید. یک حوله دور سر خودتان بگیرید، چشم هایتان را ببندید صورتتان را زیر حوله رو به روی ظرف آب قرار دهید و برای 30 ثانیه بخار آن را تنفس نمایید. پیشنهاد می شود چند قطره از روغن اکالیپتوس و یا نعناع بر روی آن بریزید تا قدرت مبارزه با خلط بیشتری را شاهد باشید. این کار را تا حد ممکن تکرار نمایید تا گرفتگی های تنفسیتان باز شود.

بیشتر بخوانید: آشنایی با خواص بخور اکالیپتوس + بخور اکالیپتوس در بارداری

6- کمپرس گرم را نباید فراموش کنید

کمپرس گرم بر روی پیشانی و یا بینی یکی از بهترین راه ها برای بهبود سردرد و یا درد سینوس است.

7- قرص مکیدنی مصرف کنید

قرص های مکیدنی مناسب می توانند تأثیر بسیاری بر روی سرفه داشته باشند. بعضی پزشکان به قرص های مکیدنی که حاوی نارون لغزنده باشد بسیار معتقدند. البته بعضی هم هستند که این اعتقاد را ندارند و می گویند که اگر تأثیری هم داشته باشد این تأثیر بسیار کم است.

8- قرقره کنید

قرقره آب نمک می تواند به شما یاری کند تا خلط های ضخیمی که در قسمت عقب گلویتان وجود دارند را از بین ببرید و از ایجاد آنها در زمانی که دراز کشیده اید جلوگیری کنید.

9- شستشوی بینی را به خاطر داشته باشید

به منظور بهبود گرفتگی بینی و ترشحات مزمن در ناحیه پشت حلق و حتی از بین بردن خطر ابتلا به ریسک عفونت سینوسی، بعضی پزشکان شستشوی بینی را پیشنهاد می نمایند. شما می توانید سرنگ حبابدار را تهیه نموده و آب نمک را به یاری آن وارد یکی از سوراخ های بینی کنید و بگذارید تا به سوراخ دیگر بینیتان نیز وارد شده و از آن خارج شود. امکان خرید این ماده تحت عنوان سالین وجود دارد. در عین حال شما می توانید با ترکیب نمک و آب استریل و یا آب مقطر کاملا مرطوب آن را تهیه کنید.

10- یک مراقب برای خودتان در نظر بگیرید

یک مراقب نمی تواند دمای بدن شما را کاهش دهد و یا گلو دردتان را بهبود بخشد اما داشتن کسی که حواسش به شما باشد، برایتان نوشیدنی بیاورد و .... چه یک دوست باشد و یا یکی از اعضای خانواده، هرکسی که بهتان سربزند برای شما مفید بوده و به تسریع بهبودتان یاری می نماید. اگر چنین کسی را دارید که از شما مراقبت کند، خدارا شکر کنید!

شما در زمان سرماخوردگی و یا آنفولانزا چه درمانی را مناسب تر می دانید؟ دیدگاه های خود را با مخاطبان وبلاگ تور کیش درمیان بگذارید.

برگرفته از: webmd

منبع: setare.com

به "درمان آنفولانزا به یاری راهکار های خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درمان آنفولانزا به یاری راهکار های خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید