طرز تهیه پنکیک وگان بدون شیر
به گزارش وبلاگ تور کیش، صبح یک روز تعطیل، با صبحانه مفصل و طعم پنکک یا املت گرم دوست داشتنی تر می گردد؛ اما اگر وگان باشید، خیال روز میز گذاشتن این صبحانه های هیجان انگیز را از سرتان بیرون می کنید و احتمالا سراغ گزینه های تکراری می روید. ما در این مطلب، آغاز یک صبح انرژی بخش را برایتان آسان تر نموده ایم. در ادامه طرز تهیه پنکیک وگان را به شما آموزش داده ایم تا بدون دغدغه مصرف لبنیات و فراورده های حیوانی، آماده اش کنید و از ظاهر خوشایند و طعم دوست داشتنی اش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک وگان بدون شیر
- آرد یک فنجان
- شکر ساییده یک قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
- نمک یک چهارم قاشق چای خوری
- شیر سویا یک فنجان
- روغن نارگیل دو قاشق غذاخوری
- شربت دلخواه برای سرو به اندازه لازم
- میوه های خرد شده دلخواه برای سرو به اندازه لازم
طرز تهیه پنکیک وگان
مرحله اول
در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس شیر سویا را اضافه نموده و روغن را هم در کاسه ریخته و با همه مواد مخلوط کنید.
مرحله دوم
یک تابه را روی حرارت ملایم داغ نموده و در آن روغن بریزید. با قاشق اندازه دلخواه از پنکیک را در تابه بریزید و حدود دو- سه دقیقه سرخ کنید؛ سپس پنکک را از طرف دیگر برگردانده و آن طرف را هم برای حدود دو تا سه دقیقه سرخ کنید.
مرحله سوم
پنکیک را از تابه خارج کنید و شربت غلیظ مورد علاقه تان را رویش بریزید. می توانید آن را با تکه های میوه فصل هم تزیین کنید.
فوت و فن های طرز تهیه پنکیک وگان
اگر گیاهخوار هستید اما وگان نیستید، می توانید پنکیک های ساده را هم بدون نگرانی میل کنید. پنکیک گیاهی با موز، یکی از محبوب ترین هاست اما می توانید با میوه ها و سبزیجات فصل هم صبحانه هایی مثل پنکیک خرمالو یا پنکیک کدو حلوایی را آماده کنید.
به جای روغن نارگیل می توانید از سایر روغن های گیاهی بهره ببرید.
طعم این پنکیک با شیره انگور هم عالی می گردد. می توانید پس از سرخ شدن روی هر پنکیک دو قاشق غذاخوری شیره نه چندان غلیظ بریزید و وقتی به خورد آن رفت، پنکیک را از روی حرارت بردارید.
منبع: کتاب کاله