قلب و دوستان خوراکیش!

به گزارش وبلاگ تور کیش، بیماری های قلبی یکی از مهم ترین علل مرگ و میر، نه تنها در کشور ما، بلکه در تمام دنیاست. رژیم غذایی و عادات غلط مصرف مواد غذایی یکی از عوامل خطرساز بیماری های قلبی محسوب می گردد. تحقیقات پژوهشگران نشان می دهد که رعایت یک رژیم غذایی سالم به طور قطع از بروز بسیاری مسائل قلبی پیشگیری می نماید.

قلب و دوستان خوراکیش!

قلب و دوستان خوراکیش!

بیماری های قلبی یکی از مهم ترین علل مرگ و میر، نه تنها در کشور ما، بلکه در تمام دنیاست. رژیم غذایی و عادات غلط مصرف مواد غذایی یکی از عوامل خطرساز بیماری های قلبی محسوب می گردد. تحقیقات پژوهشگران نشان می دهد که رعایت یک رژیم غذایی سالم به طور قطع از بروز بسیاری مسائل قلبی پیشگیری می نماید.

بیماری های قلبی عروقی روزانه میلیون ها نفر را به کام مرگ می کشاند و یا تا آخر عمر گرفتار می نماید. در صورتی که با مصرف یک سری مواد غذایی و داشتن الگوی تغذیه ای صحیح بسیار ساده می توان از بروز آنها پیشگیری کرد.

انواع گوناگون میوه ها و سبزی ها در رنگ ها و شکل ها و میزان های گوناگون برای قلب مفید هستند. مطالعات نشان می دهد افرادی که از سبزی و میوه استفاده می نمایند، کمتر به بیماری های قلبی عروقی مبتلا می شوند. این مواد بسیار طبیعی تر بوده و کمتر تحت عملیات فرآیندسازی قرار می گیرند، در نتیجه از ورود رادیکال های آزاد به جریان خون جلوگیری نموده و عروق خونی را محافظت می نمایند. امروزه به علت افزایش روزافزون تعداد مبتلایان به بیماری های قلبی، بسیاری از افراد در پی غذاهای معجزه آسایی هستند که سلامت قلب را تامین می نمایند.

برای اینکه تغذیه سالمی برای سلامت قلب فرد داشته باشید، کافی است کمی در رژیم غذایی تان دقت کنید.

خوراکی های خود را از میوه و سبزی گرفته تا گوشت و لبنیات و حبوبات، تحت کنترل داشته باشید. برای این کار می توانید از این لیست که بیشتر اثر محافظتی روی قلب و عروق دارد، در صبحانه و ناهار و شام بهره ببرید.

انبه

انبه حاوی بتاکاروتن، بتاکریبتوگزانتین، لوتئین، ویتامین C و E ، فولات، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است.

مارچوبه

مارچوبه هم دارای بتاکاروتن و توئین و ویتامین های گروه B، فولات، فیبر است و استفاده آن در غذاها برای قلب مفید است.

فلفل قرمز

میزان مناسبی از فلفل قرمز حاوی بتاکاروتن و توئین است. بعلاوه این ماده دارای ویتامین گروه B، فولات، پتاسیم و فیبر است.

ماهی سالمون

این ماهی حاوی اسید های چرب امگا3 است که از میان ماهی ها بیشترین خاصیت را برای قلب دارد.

برنج قهوه ای

این نوع برنج حاوی ویتامین های گروه B، فیبر، نیاسین و منیزیم است. کته این برنج به همراه سبزی هایی مانند کلم بروکلی، هویج و اسفناج غذای خوبی برای افرادی است که دوستدار قلب سالم هستند.

لوبیای قرمز

این ماده غذایی سرشار از ویتامین های گروه B و نیاسین، فولات، منیزیم، اسید چرب امگا3 و کلسیم است و مصرف آن به صورت سالاد و در سوپ توصیه می گردد.

ماهی تون

این نوع ماهی هم حاوی اسیدهای چرب امگا3، فولات، نیاسین است و مصرف آن در ناهار به همراه سالاد حبوبات، میوه های تازه یا به صورت کنسرو شده برای قلب مفید است.

گردو

گردو دارای اسید چرب گیاهی، ویتامین E، منیزیم، فولات، فیبر و چربی های غیراشباع است که همگی این مواد برای قلب مفیدند.

مغز بادام

این ماده هم حاوی اسید چرب امگا3، ویتامین E، منیزیم، فیبرواسیدهای چرب غیراشباع است.

جوی دوسر

حاوی اسیدچرب امگا3، منیزیم، پتاسیم، فولات، نیاسین و کلسیم است.

شیر سویا

شیر سویا حاوی ایزوفلاویندها، ویتامین های گروه B، نیاسین، فولات، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است.

زغال اخته

این ماده غذایی حاوی بتاکاروتن و توئین است. بعلاوه حاوی ویتامین C، فولات، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و فیبر است.

هویج

هویج دارای آلفا کاروتن و فیبر است و به همراه سایر سبزی ها می تواند در رژیم غذایی برای سلامت قلب به کار رود.

اسفناج

دارای توئین، کاروتنوئید، ویتامین های گروه B، فولات، منیزیم، پتاسیم، کلسیم و فیبر است.

کلم بروکلی

کلم بروکلی دارای بتاکاروتن، ویتامین C و ویتامین E، پتاسیم، فولات، کلسیم و فیبر بوده و تهیه سوپ کلم بروکلی از غذاهای مفید قلبی است.

پرتقال

این میوه جزو دسته مرکبات و حاوی بتاکریپتوگزانتین، بتا و آلفا کاروتن، توئین و فلاویندها، ویتامین C، پتاسیم، فولات و فیبر است.

گوجه فرنگی

حاوی بتا و آلفا کاروتن، لکوپن، ویتامین C، پتاسیم، فولات و فیبر است.

طالبی

طالبی دارای آلفا و بتاکاروتن و توئین، ویتامین گروه B و C، فولات، پتاسیم و فیبر است.

منبع:http://www.salamat.com

منبع: راسخون

به "قلب و دوستان خوراکیش!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قلب و دوستان خوراکیش!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید