اگر می خواهید شب ها خوب بخوابید، حتما این کار را انجام دهید
به گزارش وبلاگ تور کیش، اگر می خواهید شب ها خوب بخوابید، حتما در طول روز کمی بیرون بروید، حتی اگر هوا ابری باشد.
به گزارش مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان دانشگاه واشنگتن با مطالعه الگو های خواب دانشجویان دریافتند که دانشجویان این دانشگاه شب ها دیرتر به خواب می روند و در زمستان دیرتر صبح ها از خواب بیدار می شوند.
علت دقیقاً معین نبود، اما محققان این نظریه را مطرح کردند که علت آن این است که دانشجویان در طول روز کمتر در معرض نور قرار می گرفتند. تحقیقات دیگر نشان داده است که دریافت نور ناکافی در روز منجر به مشکلاتی هنگام خواب می گردد.
هوراسیو دی لا ایگلسیا، نویسنده ارشد مطالعه، می گوید: بدن ما یک ساعت شبانه روزی طبیعی دارد که به ما می گوید چه زمانی در شب بخوابیم. اگر در طول روز که خورشید بیرون می آید به مقدار کافی در معرض نور قرار نگیرید، ساعت بدن شما به تعویق می افتد و آغاز خواب شبانه را به عقب می اندازد.
برای تحقیق در این مورد، این مطالعه از کنترل کننده های مچ دست برای مقدار گیری الگو های خواب و قرار گرفتن در معرض نور برای بیش از 500 دانشجوی مقطع کارشناسی از سال 2015 تا 2018 استفاده کرد.
دانشجویان بدون توجه به فصل تقریباً هر شب به همان مقدار می خوابیدند. با این حال، در روز های زمستانی، آن ها به طور میانه 35 دقیقه دیرتر به رختخواب می رفتند و حدود 27 دقیقه دیرتر از روز های تابستانی بیدار می شدند.
این تیم بر نور به عنوان شرحی بالقوه برای اینکه چرا چرخه های شبانه روزی دانشجویان تا 40 دقیقه دیرتر در زمستان در مقایسه با تابستان اجرا می گردد، تمرکز کردند.
محققان شرح دادند که چرخه شبانه روزی ذاتی بر زمانی که ما بیدار و خواب هستیم حاکم است. این فرایند حدود 24 ساعت و 20 دقیقه طول می کشد و هر روز خود را بر اساس ورودی خارجی تنظیم می نماید.
ایگلسیا در ادامه می افزاید: نور در طول روز- به ویژه صبح- ساعت شما را به جلو می برد، بنابراین در شب زودتر خسته می شوید، اما قرار گرفتن در معرض نور در اواخر روز یا اوایل شب ساعت شما را به تأخیر می اندازد و زمانی که احساس خستگی می کنید را به عقب می اندازد. در نهایت، زمانی که به خواب می روید، نتیجه فشار و کشش بین این اثرات متضاد قرار گرفتن در معرض نور در ساعات مختلف روز است.
این مطالعه نشان داد قرار گرفتن در معرض نور در روز تأثیر بیشتری نسبت به نور عصر بر دانشجویان داشت.
هر ساعت از نور روز، فاز های شبانه روزی دانشجویان را 30 دقیقه بالا می برد. این اتفاق حتی اگر هوا ابری هم باشد، می افتد.
هر ساعت نور عصر از منابع داخلی مانند لامپ ها و صفحه نمایش کامپیوتر، فاز های شبانه روزی را به طور میانه 15 دقیقه به تأخیر می اندازد.
ایگلسیا تاکید می نماید: بسیاری از ما در شهر ها و شهرک هایی با نور مصنوعی زیاد زندگی می کنیم و سبک زندگی ای داریم که ما را در طول روز در خانه نگه می دارد. آنچه این مطالعه نشان می دهد این است که ما باید، حتی برای مدت کوتاهی و به خصوص صبح ها، بیرون برویم تا در معرض نور طبیعی قرار بگیریم. در غروب، مدت زمان نمایشگر و نور مصنوعی را به حداقل برسانیم تا بتوانیم زودتر به خواب برویم.
منبع: فرارو