طرز تهیه ته چین مرغ بدون فر با تمام نکات رستورانی

به گزارش وبلاگ تور کیش، ته چین یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که اگر به روش صحیحی طبخ شود، بوی آن محله را بر می دارد! در این مطلب به شما آموزش خواهیم داد چگونه یک ته چین مرغ بدون فر درست کنید که روی دست ته چین رستورانی و حتی مسلم (رستوران معروف بازار تهران) را بزند! همراه ما باشید!

طرز تهیه ته چین مرغ بدون فر با تمام نکات رستورانی

طرز تهیه ته چین مرغ بدون فر دو نفره

ما در این دستور مواد لازم برای ته چین دونفره را ارائه داده ایم، اما با نکاتی که خواهیم گفت، شما کاملا استاد خواهید شد که برای هر تعداد نفر، چگونه عمل کنید!

مواد لازم
برنج2 پیمانه
ران یا سینه مرغ2 تکه
ماست چکیده4-5 قاشق غذاخوری
روغن مایع4 قاشق غذاخوری
کره حیوانی (در صورت تمایل)1 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد درشت
تخم مرغ کامل2 عدد کوچک
زعفران دم کرده غیظ4-3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و دارچینبه مقدار لازم
گلاب1 قاشق چایخوری کوچک
پودر هلنوک قاشق چایخوری

ته چین مرغ ساده بدون فر

دستور تهیه ته چین مرغ قالبی بدون فر

  • ابتدا مرغ را با مواد زخم زدایی مانند ساقه کرفس، برگ بو، هویج، پیاز و هر چیزی که در دست داشتید، آبپز کنید.
  • مرغ پخته شده را ریش ریش یا تکه تکه کنید.
  • سپس یک عدد پیاز درست را خلالی کنید و در روغن تفت دهید تا پیاز داغ شود.
  • وقتی پیازها به خوبی طلایی شدند، تکه های مرغ را به همراه کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید.
  • مرغ را در پیاز داغ کمی تفت دهید و در آخر روی آن پودر دارچین بپاشید و شعله را خاموش کنید.
  • حالا به سراغ برنج ته چین می رویم.
  • برنج را به روش همیشگی خود، آبکش کنید؛ یعنی برنج را در آب جوش ریخته و چند دقیقه زمان بدهید تا کمی نرم شود. (اولین نکته: دقت کنید که برنج ته چین را باید زنده تر از حالت معمول آبکش کنید.)
  • اجازه دهید برنج آبکش شده از حرارت بیافتد و سپس به آن محلول زعفران را اضافه کنید (نکته دوم: این کار باعث می شود تمام رنگ و عطر زعفران، خرج برنج شود، نه موادی مثل ماست و تخم مرغ!)
  • وقتی برنج به زعفران آغشته شد، ماست و تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. (نکته دیگر: نطفه یا قسمت سفید چسبیده به زرده را حتما جدا کنید تا ته چین بوی زخم ندهد!)
  • پس از این مرحله، گلاب، پودر هل و نمک به مواد بیافزایید و آن را مخلوط کنید.
  • در آخر روغن را به مواد ته چین اضافه کرده و هم بزنید.
  • ظرف نچسبی را انتخاب کنید و کف آن را خوب چرب کنید، سپس نصف مواد را درون آن ریخته و با پشت قاشق فشرده و صاف کنید.
  • در مرحله بعدی از مواد مرغی روی آن ریخته و باقی مواد برنجی را مجددا روی مرغ ها ریخته و خوب فشرده کنید. (نکته: دقت کنید که ظرف انتخابی شما باید به گونه ای باشد که ارتفاع مواد بیشتر از 6-7 سانتیمتر نشود؛ چراکه این کار باعث خمیری شدن و بد فرم شدن ته چین می شود!)
  • چند تکه کره روی ته چین مرغ خود قرار دهید و آن را روی شعله ملایم قرار داده و تقریبا 1/5-2 ساعت به آن زمان بدهید. (نکته: رمز تهیه یک ته چین مرغ ترد و خوشمزه، حرارت کم و زمان زیاد در طبخ است.)
  • در آخر ته چین مرغ بدون فر شما حاضر است، آن را در ظرف سرو برگردانده و با زرشک تفت داده شده و خلال پسته یا بادام تزیین کنید.

نوش جان . . .

ته چین مرغ بدون فر برای دو نفر

فرمول کلی تهیه ته چین حرفه ای

همانطور که در دستور هم ذکر شده است،

به ازای هر پیمانه برنج :

  • 1 عدد تخم مرغ کامل کوچک
  • 2 الی 3 قاشق ماست چکیده سرپر
  • 2 قاشق روغن مایع

لازم است.

سخن آخر

امیدواریم از این مطلب استفاده لازم را برده باشید؛ این روش را حتما امتحان کنید و نتیجه را با ما در میان بگذارید؛ عالی می شود! همچنین اگر در این زمینه سوال یا پیشنهادی دارید، در پایین همین مطلب با کارشناسان آشپزی ما در میان بگذارید.

در آخر پیشنهاد می کنیم طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی خوشرنگ و لعاب، با گوشت و مرغ را هم در وبلاگ تور کیش از دست ندهید.

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه ته چین مرغ بدون فر با تمام نکات رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته چین مرغ بدون فر با تمام نکات رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید