طرز تهیه سوپ قارچ
به گزارش وبلاگ تور کیش، سوپ قارچ و خامه یکی از انواع سوپ های مجلسی است که در میهمانی ها و رستوران های خاص سرو می گردد. این سوپ علاوه بر طعم بی نظیرش، به خاطر وجود قارچ، سرشار از پروتئین و انواع ویتامین ها است و یک پیش غذای عالی به شمار میرود.
سوپ قارچ به روش های مختلفی درست می گردد، در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سوپ قارچ و خامه را به شما آموزش دهیم. اگر هم به امتحان کردن طعم های تازه علاقه مند هستید، می توانید طرز تهیه یک سوپ خاص ایتالیایی را در کتاب کاله بخوانید.
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ
- قارچ 500 گرم
- تره فرنگی خرد شده نصف لیوان
- پیاز دو عدد
- شیر کم چرب کاله خرید آنلاین یک لیوان
- خامه فرادما کاله خرید آنلاین 300 گرم
- کره کاله خرید آنلاین 100 گرم
- آرد دو قاشق غذاخوری
- آب سه لیوان
- نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه سوپ قارچ
مرحله اول
در ابتدا تمامی مواد را با چاقو طبق سلیقه خودتان خرد کنید تا ظاهر سوپ باب میل تان باشد. شیوه خرد کردن سبزیجات تاثیر زیادی بر زیبایی سوپ دارد؛ به شما پیشنهاد می دهیم که تمام سبزیجات به غیر از قارچ را نگینی و ریز خرد نموده و قارچ را ورقه ورقه خرد کنید.
مرحله دوم
داخل یک قابلمه پیاز خرد شده را با کره تفت دهید.
وقتی که پیاز کمی سرخ و حالت طلایی گرفت، هویج و تره فرنگی را اضافه نموده و به مدت 5 تا 10 دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید سپس قارچ ها را اضافه کنید و دوباره به همان اندازه تفت دهید. در همین مرحله اندازهی که مایل هستید، نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید.
مرحله سوم
آرد را در یک لیوان آب ولرم حل نموده تا از گلوله گلوله شدن آن جلوگیری کنید.
در ادامه 3 لیوان آب و مخلوط آرد و آب را به مواد در حال تفت اضافه نموده و شعله را زیاد کنید.
خامه را با یک لیوان شیر ولرم حل نموده و منتظر بمانید تا مواد جوش بخورند سپس به مواد در حال پخت اضافه کنید. بعد از گذشت 5 دقیقه حرارت را کم کنید و 15 دقیقه منتظر بمانید تا سوپ کاملا جا بیفتد.
منبع: کتاب کاله