همه برای حذف باشگاه های ایران از آسیا دنبال مقصر می گردند
به گزارش وبلاگ تور کیش، تهران (پانا) - حالا که تیم های استقلال، پرسپولیس و گل گهر سیرجان از جام باشگاه های آسیا حذف شده اند، افراد مختلفی وارد میدان شده و مقصران را معرفی می نمایند.
به گزارش جماران، کنفدراسیون فوتبال آسیا بالاخره تصمیمی که انتظارش می رفت را گرفت و تیم های پرسپولیس، استقلال و گل گهر را از حضور در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا محروم کرد. تصمیمی که به دلایل مختلف اقتصادی، مدیریتی و ... گرفته شده و منطقی هم به نظر می رسد.
در این حذف مشخصا تک مقصر وجود ندارد و مجموعه ای از سازمان ها و نهادهای ورزشی و غیرورزشی که بعضی به شکل ناخواسته و بعضی کاملا مطلعانه در انجام وظایف خود کوتاهی نموده اند این شاهکار بی نظیر در تاریخ را رقم زده اند. نکته جالب اینجاست در زمانی که باید حرفی می زدند و کاری می کردند گویی زبان به کامشان چسبیده بود و حالا که ماجرای حذف قطعی شده همگی با هم شفا گرفته با بلبل زبانی هر یک دیگری را مقصر می دانند.
پس از اعلام خبر حذف نمایندگان ایران، داستان قابل پیش بینی کی بود کی بود من نبودم آغاز شده و هر یک برای جا نماندن از قافله مصاحبه ای انجام داده اند. مصاحبه هایی که محتوای تقریبا نزدیک به هم دارد و با جمله من در فلان تاریخ یا فلان روز قبل هشدار داده بودم اما ... آغاز می شود، تقصیر به گردن نهاد دیگری انداخته می شود و با تبرئه خود به سرانجام می رسد.
کلیه افرادی که در این باشگاه ها پست مدیریتی و یا اجرایی داشته اند درصدی از تقصیر بر گردن شان است و جای هیچ فراری نیست. اعضای سازمان لیگ، هیات رئیسه فدراسیون فوتبال، مسئولان کمیته های مختلف مربوط به امور باشگاه ها، وزارت ورزش و حتی خود صداوسیما که الان یادش افتاده برنامه بسازد و علل و حذف را ریشه یابی کند از مقصران این حذف تاریخی هستند.
صداوسیمایی که حق قانونی، رسمی و عرفی فوتبال را نمی دهد و چرخه اقتصادی این رشته ورزشی را رسما فلج نموده چه چیزی را می خواهد ریشه یابی کند؟ مگر نه این که بخش عمده ای از مسائلی که باعث شده AFC مجوز نمایندگان ایران را لغو کند به مسائل اقتصادی بر می شود؟ اگر فوتبال حقش و نه صدقه سازمان را به موقع می گرفت آیا پرونده های خارجی نظیر کالدرون، برانکو، استراماچونی و ... به وجود می آمد؟ البته که تمام مسائل فوتبال ایران به مسائل اقتصادی بر نمی شود و تقصیر بزرگ صداوسیما در ندادن حق پخش، به معنای نادیده گرفتن خطای سایر دست اندرکاران و نهادها نیست.
مسئولانی که خودشان در نهادهای مختلف اجرایی باشگاه ها و فدراسیون حضور داشته اند و با ژست های آنچنانی در تمام عکس ها حضور داشته اند و امضای شان پای بسیاری از اسناد وجود دارد حال با چه رویی ادعا می نمایند که چنین وضعیتی را قبلا هشدار داده اند؟ به فرض که راست می گویند و هشدار داده اند این هشدار چه دردی دوا نموده است.
در کارنامه مدیریت تک تک افرادی که بابت حذف سه نماینده ایران فریاد واویلای شان سر به فلک کشیده می توان مواردی یافت که به علت عدم انجام درست وظایف بر اساس روال قانونی، در جنبیدن شاخک های AFC نقش داشته اند. حالا پس از داغ تماشا بازار هر یک مصاحبه نموده و دنبال مقصر بیرونی برای داستان می گردند. مگر امور فوتبال در جایی جز فدراسیون، سازمان لیگ و وزارت ورزش سامان دهی می شود؟
به شناسایی و تنبیه و احتمالا محاکمه قانونی مقصران که باعث این ضرر و زیان مادی و معنوی شده اند که امید چندانی نمی توان داشت، تنها می توان امید بست که با توجه به سختگیری AFC که بدون تعارف نمایندگان ایران را کنار گذاشت افراد ساده انگاری که تا به امروز با دروغ و ماست اقتصادی امور فوتبال ایران را پیش می بردند مطلع شده باشند که ماجرا جدی است و حداقل برای جلوگیری از تکرار این آبروریزی های بین المللی مسائل باشگاه های فوتبال ایران را درست و حسابی حل نمایند
منبع: خبرگزاری پانا