سرمایه گذاری 25 هزار میلیارد تومانی در بندر شهید رجایی
به گزارش وبلاگ تور کیش، محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری سازمان بنادر و دریانوردی با چهار شرکت داخلی و یک شرکت چینی برای سرمایه گذاری در اراضی 2400 هکتاری بندر شهید رجایی، در مورد اهداف این تفاهم نامه و سرمایه گذاری ها اظهار کرد: یکی از اهدافی که در این امضای تفاهم نامه دنبال می گردد تسهیل در قدرت لجستیکی و تبدیل بنادر به بنادر نسل سوم است که در این راه گام های مهمی برداشته شده است.

وی اضافه نمود: با تبدیل بنادر شهید رجایی و سایر بنادر کشور به بنادر نسل سوم، در کوشش هستیم تا سهم بازار ایران را در قیمت تمام شده کالاها کاهش دهیم و در عین حال با ایجاد جذابیت های مالی و تجاری، درصدد ایجاد رقابت در بنادر کشور و ایجاد صادرات پایدار هستیم که اینکار با کوشش های فراوان در بندر شهید رجایی در حال اجرا است.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: هم اکنون 2400 هکتار اراضی جدید به بندر شهید رجایی ملحق شده است تا طرح های توسعه تجارت در درون این بندر ایجاد گردد و این گام مهمی است که با امضای تفاهم نامه و با حدود 25 هزار میلیاردتومان سرمایه گذاری صورت گرفته است.
وی سرمایه گذاری در اراضی پس کرانه بندر شهید رجایی را در پنج رشته فعالیتی در حوزه های ساخت کانتینر، ایجاد کارخانجات روی، سرب و منگنز، احداث کارخانه های فراوری لوازم خانگی و ایجاد پالایشگاه برشمرد.
وزیر راه و شهرسازی اهمیت سرمایه گذاری ها در اراضی پس کرانه شهید رجایی را ایجاد 20 هزار اشتغال مطرح کرد و گفت: این تفاهم نامه ها بر موضوع دانش بینان بودن و رقابتی کردن فعالیت ها تمرکز دارد. بخشی از این سرمایه گذاری ها نیز خارجی است و عمده هدف آنها بازارهای صادارتی است که در هنگام امضای تفاهم نامه نیز بر تسهیل و تسریع در این امر، تاکید شد.
اسلامی با اشاره به اینکه در استان نیز هماهنگی های لازم برای تسهیل گری توسط استاندار و مسئولان استانی ایجاد شده است، اضافه نمود: زمان بندی اجرای این طرح های سرمایه گذاری ها حداکثر سه سال است که باید به نتیجه برسند.
وی توسعه تجارت را در سایر بنادر از دیگر برنامه های در دست اجرای وزارت راه و شهرسازی برشمرد و گفت: مجموع ظرفیت های بنادر در حال حاضر 280 میلیون تن است که باید این میزان به حداقل دو برابر ظرفیت در مدت زمان پنج ساله برسد. در نظر است تا ظرفیت بنادر سواحل مکران به 220 میلیون تن برسد.
وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در طرح جامع لجستیک و حمل ونقل کشور، سه شهر لجستیکی، شامل چابهار، بندر عباس و ماهشهر مصوب شد. بنابراین این سه قطب صنعتی-تجاری عظیم، و سه بندر قدرتمند می تواند پیستون حرکتی انرژی ساز و قدرت آفرینی باشد که سرمایه گذاری و توسعه را رو به جلو راهنمایی کند و با اعتمادسازی کوشش می نماید تا سرمایه گذاران بتوانند بیشتر و بیشتر در بنادر کشور، سرمایه گذاری نمایند.
منبع: ایسنا
منبع: تجارت نیوز